Direktørskifte i Sundolitt as

Administrerende direktør i Sundolitt as, Carsten Hoeck, har desværre meddelt bestyrelsen, at han ønsker at fratræde sin stilling. Årsagen er at han er blevet tilbudt en interessant stilling i en anden branche, som han har valgt at takke ja til.

Carsten Hoeck tiltrådte som administrerende direktør i Sundolitt as i august 2007 og har igennem 6 år været en meget positiv kraft og vigtig bidragsyder til selskabets gode udvikling.

Selvom Carsten Hoeck nu fratræder sin stilling, vil han fortsat spille en rolle i Sundolitt as, idet Carsten har sagt ja til at indtræde i bestyrelsen i Sundolitt as.

Pr. 1. december har vi ansat Karsten Knudsen som ny direktør i Sundolitt as. Karsten Knudsen er et kendt ansigt i byggematerialebranchen. Karsten har en lang karriere inden for generel ledelse, salg og markedsføring i selskaber som Saint-Gobain Weber, Optiroc, Maxit og Gyproc.

Jeg takker Carsten Hoeck for hans indsats og gode resultater og byder Karsten Knudsen velkommen i Sundolitt og begge to ønskes held og lykke med de nye udfordringer.

Karl Johan Sunde
Bestyrelsesformand