Wauv - det er plast

Plastindustrien udgiver interaktivt læreprogram

Under overskriften ”Wauw – Det er plast” udgiver Plastindustrien nu et interaktivt lære-program om plast. Med programmet, der også omfatter en materialesamling, vil plastbranchen give elever i folkeskolen og gymnasiet et bedre indblik i plastens verden. De unge er storforbrugere af plastprodukter som mobiltelefoner, computere, walkmen, CD’er og DVD’er. Men hvor kommer plasten fra? Er plast ikke bare plast? Og hvad sker der inden mobiltelefonen eller walkman’en finder sin endelige form? Velkendte spørgsmål, som ”Wauw – det er plast” giver svarene på. Program og materiale er samlet i en farvestrålende skolebox.

Med skoleboxens instruktionshæfte, indhold af plastgranulat og hjælpemidler samt den medfølgende CD-Rom Hands on Plastics™ guides eleverne gennem en række spændende forsøg. CD-Rom’en er på engelsk i lighed med den amerikanske originaludgave, der venligst er stillet til rådighed af American Plastics Council.

Takket være økonomisk støtte fra LEGO Koncernen, Primo Danmark, Superfos og Trio-plast Nyborg er det muligt at tilbyde ”Wauw – Det er plast” gratis til skoler og gymnasier. Øvrige interesserede kan købe ”Wauw – Det er plast” til 190 kr. pr. skolebox plus moms og forsendelse for medlemmer og 380 kr. pr. skolebox plus moms og forsendelse for ikke-medlemmer.

For at give lærerne mulighed for at fordybe sig yderligere i plastens verden, afholdes i forbindelse med introduktionen af ”Wauw – Det er plast” en konkurrence, hvor der trækkes lod om 50 bøger om PlastTeknologi. Pris i boghandelen 680 kr.

Bestilling af skoleboxen ”Wauw – Det er plast” foregår hos Plastindustrien i Danmark på e-mail pd@plast.dk, www.plast.dk (se under Uddannelse, Publikationer og materiale).