Den ydre form

Enkelhed, hvidt puds og let solafskærmning skaber en lys og åben bolig

Huset er udformet i et enkelt og regulært formsprog for at minimere ressourceforbruget i den ydre overflade.

Sundolitt Climate+ House er et familiepassivhus i et plan med et total areal på i alt 185 m². Huset fremstår med sine hvidpudsede ydervægge og lette solafskærmning i naturmaterialer som en lys, åben og imødekommende bolig for familien, der sætter pris på harmonisk ydre form og indvendig komfort.
 
Facaden
Et espalier og lette udhæng af bambusstokke på husets hvidpudsede facade giver husets præcise og enkle volumen en dybde med sit skyggespil fra bambusstokkene og den fremtidige beplantning. Huset vil fremstå beplantet med en variation i facadeudtrykket, da samspillet med det lette espalier med beplantning og husets hvide præcise volumen giver et levende og harmonisk udtryk.